29. maj. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Det bliver så spændende: Er prinsesse Josephine og prinsesse Isabella klar til at give den ekstra gas igen i år?

Prinsesse Josephine og prinsesse Isabella
Prinsesse Josephine og prinsesse Isabella
Foto: Hanne Juul
Solen skinner, og over hele Danmark er mange ved at gøre sig klar til at fyre op under løbefesten Royal Run. I København er der rekorddeltagelse, og når der skal løbes familiemile, kan der være kongelige med i feltet.

Næsten 100.000 danskere deltager i dag over hele landet i løbefesten Royal Run, der er et løb for alle i alle aldre.

Årets one mile-løb for familier er altid et af højdepunkterne, og sådan bliver det også i København, hvor starten traditionen tro er i Nyhavn, og målområdet er på Amalienborg Slotsplads.

De seneste år har kronprinsparrets børn deltaget i familieløbet, og det har været en kæmpe fornøjelse at se prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine give den gas over de 1609 meter, som er den eksakte distance, man løber.

Josephine og Isabella i hopla

Af de kongelige børn er det som regel prinsesse Josephine, der fører an i opvarmningen ved startområdet.

Her er Josephine sammen med prinsesse Isabella i hopla, når den høje popmusik brager ud af højttalerne for at få gang i de mange løbere, som kan hoppe og danse lidt for at få gang i bentøjet.

Det er dagsformen, som vil afgøre, hvilke kongelige børn der deltager i Royal Run i dag, men man kan da håbe på, at vi igen i år får prinsesse Josephine og prinsesse Isabella at se i hopla både før, under og efter familieløbet, hvor de forhåbentlig er i selskab med brødrene Vincent og Christian.

Læs mere om: