Mandag, 14. februar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Det er bare så romantisk: Victoria og Daniel fejrer uforglemmelig dag

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Foto: Hanne Juul
Der er meget at fejre for mange ægtepar og kærestepar over hele kloden i dag på Valentinsdag. For Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel er det præcis 13 år siden, at deres liv forandredes for altid.

For Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel er det helt naturligt at markere og fejre Valentinsdag en smule mere, end så mange andre ægtepar og kærestepar måske gør det.

Victoria og Daniel fejrer dagen privat

Og det er der en meget naturlig årsag til, for det var på Valentinsdag i 2009, at den romantisk anlagte Daniel Westling faldt på knæ i sneen ved Drottningholms Slot og stillede sit hjertes udkårne, kronprinsesse Victoria, spørgsmålet ”vil du gifte dig med mig?”.

Kronprinsesse Victoria har selv fortalt, at hun smilende og dybt rørt svarede ”Ja, JA, JAAAA”, og dermed blev der skrevet kongelig kærlighedshistorie.

13-års forlovelsesdag

I dag er således for kronprinsesseparret ikke blot Valentinsdag – det er også deres private 13-års forlovelsesdag, selvom det rent officielt først var ti dage senere, den 24. februar 2009, at forlovelsen blev offentliggjort.

Markeringen af den særlige dag er helt privat for Victoria og Daniel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Romantisk bryllup og børn

Der er sket meget, siden Daniel for præcis 13 år siden friede til Victoria.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Foto: Jesper Sunesen

I 2010 blev parret viet i Storkyrkan i Stockholm, og to år senere blev de forældre til prinsesse Estelle, der kom til verden den 23. februar, og den 2. marts 2016 fik Victoria og Daniel så prins Oscar.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden