9. maj. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Det er helt vildt! Barsk dokumentar om prins Christians skole slår rekord

Prins Christian
Prins Christian
Foto: Hanne Juul
Den meget omtalte TV 2-dokumentar “Herlufsholms hemmeligheder” har fået skyhøje seertal. Rigtig mange danskere, heriblandt kronprinsparret, har set dokumentaren om en usund og decideret umoralsk kultur på den gamle skole, hvor prins Christian lige nu er elev.

Det er helt vildt mange danskere, der indtil videre har sat sig ned for at se TV 2-dokumentaren ' “Herlufsholms hemmeligheder”, siden udsendelsen med barske afsløringer om kostskolens usunde kultur fik premiere torsdag i sidste uge på TV 2 og TV 2 Play.

Kronprinsparret så med på premieredagen

Seertallene er skyhøje, og ifølge Nielsens seeroptælling kiggede 606.000 danskere med på premieredagen på henholdsvis tv og stream.

Blandt seerne var kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, hvis søn prins Christian er elev i 1.g på Herlufsholm, og hvis datter prinsesse Isabella ifølge planen efter sommerferien skal starte i 9. klasse på skolens kostafdeling.

Næsten en million har set dokumentar

TV 2 Kommunikation har til Journalisten i en mail meddelt, at 921.000 nu har set dokumentaren på flow-tv og TV 2 Play siden i torsdags, og dermed er det den mest sete dokumentar på TV 2 Play nogensinde.

TV 2-dokumentaren har fanget danskernes opmærksomhed og fået mange til at fordømme Herlufsholms hemmelige traditioner for elevadfærd, og dokumentaren har betydet, at Herlufsholms rektor Mikkel Kjellberg er blevet fyret.

Læs mere om: