Onsdag, 8. juni 2016 - af Henrik Salling

Det fik grevinde Alexandra for huset

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Ejerskabet af Svanemøllevej 15 viser sig at have været en ganske god forretning for grevinde Alexandra.
Salget af grevinde Alexandras millionvilla på Svanemøllevej er netop blevet tinglyst. Og efter salget kan grevinden notere sig en fortjeneste på intet mindre end 17 millioner kroner.  

Vind drømmerejse – deltag gratis

  Villaen var i første omgang udbudt til 25 millioner, og Alexandra har dermed fået næsten fuld pris på huset, som hun modtog af prins Joachim efter skilsmissen. Alexandra satte villaen til salg i februar, og i april kunne ejendomsmægleren Kristian Lützau bekræfte, at den var solgt - uden at ville afsløre prisen.  

Grevinde Alexandra leder efter lejlighed

Det var den nu afdøde kendis-mægler Jan Fog der i sin tid stod for salget af villaen, der indbragte sælgeren 7.250.000 kroner. I dag er ejendommen vurderet til 9,65 mio. kroner.   Grevinden boede i den dejlige bolig sammen med Martin Jørgensen, indtil de sidste år meddelte, at de var gået hver til sit. Parret blev gift i 2007.   LÆS MERE: Grevinde Alexandra: Derfor skal vi skilles   Hvor grevinde Alexandra har tænkt sig at flytte hen, har hun endnu ikke fortalt. Men hun har tidligere afsløret, at det efter alt at dømme ender med en lejlighed i København.
Foto: Kristian Lützau/BILLED-BLADET
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden