8. maj. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Det havde ingen ventet: Kronprinsesse Mary bød på noget af en overraskelse

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprinsesse Mary.
Foto: Lars H. Laursen
Kronprinsesse Mary har været til en helt særlig jubilæumsfest i Søborg, og allerede ved ankomsten overraskede kronprinsessen, der var i decideret topform.

Det var en sand fornøjelse at følge kronprinsesse Mary, da hun deltog i fejringen af dagcentret Christianehøjs 50-års fødselsdag.

Kronprinsessen var i decideret topform, og hun overraskede alle fra start, da hun pludselig steg ud på en villavej et godt stykke fra Christianehøjs velkomstkomité anført af blomsterpigen Lærke.

Mary fik øje på en flok børnehavebørn, der havde taget opstilling ved starten af den lange indkørsel til Christianehøj, og i stedet for bare at køre forbi med vinduet rullet ned, så steg Mary ud og hilste på alle de mange glade børn.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Lars H. Laursen

Det var helt uventet for arrangørerne, men det var meget populært, og da kronprinsessen mødte velkomstkomitéen fra Christianehøj lidt efter, var stemningen helt i top hos alle.

Mary sang med for fuld røst

Kronprinsessen skyndte sig indenfor og var med til at synge fællessang, og derefter fik hun en rundvisning i dagcentret Christianehøj, der er sted for medlemmer med psykisk og fysisk funktionsnedsættelser, samt et særligt tilbud for personer med erhvervet hjerneskade.

For kronprinsessen var det en kæmpe oplevelse at besøge alle i dagcentret, og også medlemmerne fra Christianehøj fik en oplevelse, de nok aldrig vil glemme.

Læs mere om: