Fredag, 22. juli 2022 - af Ulrik Ulriksen

Det kan næsten ikke blive større: Prins Joachim hylder Vingegaard i Cahors

Prins Joachim, prinsesse Marie og Jonas Vingegaard
Prins Joachim, prinsesse Marie og Jonas Vingegaard
Foto: Martin Høien
Sikken dansk fest det er i Cahors, hvor prins Joachim netop har overrakt den gule førertrøje til Tour de France-helten Jonas Vingegaard.

Prins Joachim har netop sat gang i en kæmpe dansk fest i den franske by Cahors, hvor prinsen foran hele verden overrakte den gule trøje til Tour de France-helten Jonas Vingegaard.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Joachim og Jonas bød på historisk øjeblik

Det var et historisk øjeblik, da Joachim sørgede for, at Jonas Vingegaard fik den gule førertrøje, som han forhåbentlig også bærer i Paris, når verdens største etapeløb afsluttes på Champs Elysée.

På live-billeder fra TV 2 kunne man kun ane prins Joachim under ceremonien, men heldigvis blev der taget flere pletskud fra seancen. Dem kan du se i galleriet herunder: 

GALLERI: Prins Joachim overrækker den gule trøje til Jonas Vingegaard (Foto: Martin Høien)

Joachim nyder danskerfest

For prins Joachim er det en kæmpeære at overrække den gule trøje til fantastiske Jonas Vingegaard, som vi alle kan være stolte af.

Joachim var i øvrigt selv en populær herre på scenen ved trøjeoverrækkelsen, og mange tilrejsende danske tilskuere jublede ved scenen i Cahors ligeså meget over prinsen som over de danske cykelstjerner.

Kronprins Frederik til Paris

Nu kan vi alle glæde os til at se kronprins Frederik i Paris, for han har lovet, at han vil være i den franske hovedstad for at overvære Tourens afsluttende etape.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden