Søndag, 5. juni 2022 - af Marianne Singer

Det skal Carina Axelsson efter brylluppet

Carina Axelsson og prins Gustav. 

Carina Axelsson og prins Gustav. 

Foto: Aller Media
Prins Gustavs brud, Carina Axelsson, har spændende planer for, hvad hun skal efter brylluppet.

Efter de to romantiske vielser fredag og lørdag vender prins Gustav og Carina Axelsson snart igen tilbage til hverdagen på Berleburg gods. 

For Carina Axelsson venter der en ny tilværelse som officielt medlem af Sayn-Wittgenstein-Berleburg-familien.

Har gjort sig tanker

Der venter Carina nye spændende opgaver som officielt medlem af fyrstefamilien.

- Jeg vil engagere mig mere … ikke bare i byen, men også i området omkring os. Jeg kunne godt tænke mig at arrangere kulturelle arrangementer på de lokale skoler og i hele taget have fokus på kultur. Og så vil jeg gerne videreformidle historien om vores familie. Slottet har eksisteret siden 1258, så der er masser af historier at fortælle, lyder det fra hende.

- Andre projekter, der interesserer mig, handler om heste og klassisk musik. Jeg elsker heste og er vokset op med dem.

- Og jeg vil stadig skrive. Men lige nu koncentrerer jeg mig om de mange spændende projekter, som Gustav og jeg er i gang med. Jeg har brug for at gøre vores liv så behageligt, som jeg kan, fordi vi har ventet så længe på det, siger Carina.

Glæder sig

Noget andet, som parret glæder sig specielt til i år, er det traditionsrige skyttefest, Berleburger Schützenfest, i juli, der ikke har kunnet afholdes de sidste to år på grund af pandemien.

- Det bliver helt sikkert noget helt særligt at være med som prins Gustavs hustru og officielt som par for første gang, men også fordi det igen kan finde sted efter de seneste års aflysninger, lyder det fra Carina. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden