Det skal prinsesse Marie nu

Foto: Kaspar Wenstrup
Prinsesse Marie har været mindre end to døgn i Danmark. Alligevel glædede prinsessen sig til, igen at komme hjem til Paris og til sin familie.

Prinsesse Marie har haft et hæsblæsende program i Danmark - og prinsessen havde ligeså travlt med, at komme tilbage til Paris, hvor hendes mand, prins Joachim venter med børnene prins Henrik og prinsesse Athena.

- Jeg skal hjem til familien, sagde prinsesse Marie onsdag lidt over middag, da hun forlod Folkekirkens Nødhjælps hovedkvarter på Vesterbro i København. Her havde prinsessen som protektor, deltaget i organisationens månedlige on-line morgenmøde, der går ud til 730 medarbejdere over hele verden. Dem holdt prinsessen i dagens anledning en tale til og foruden egne oplevelser i Uganda, kort før Corona-krisen lukkede verden ned, takkede prinsessen de mange medarbejdere.

- Jeg føler mig meget heldig og privilligeret at arbejde med Folkekirkens Nødhjælp og alle jer, der arbejder så hårdt og engageret for at gøre en forskel i andres liv, sagde prinsesse Marie bl.a. i sin tale.

Det blev også til en kort frokost med generalsekretær Birgitte Qvist-Sørensen, inden prinsessen skulle køre direkte i lufthavnen for at nå flyveren til Paris.

-Det har været dejligt at være hjemme, men nu skal jeg tilbage til familien, smilede prinsessen glad og så ud som om, hun ikke kunne komme hurtigt nok hjem og kramme sine kære.

Det er første gang siden prins Joachim blev ramt af en blodprop 24.juli, under ferien på det kongelige vinslot, Chateau de Caix, nær Cahors, at prinsessen har været væk fra sin mand og sine to børn, prins Henrik og prinsesse Athena.

Prinsessen, der var årsagen til at prins Joachim kom så hurtigt til behandling på hospitalet, har lige siden passet og plejet sin mand og glædet sig over hans store fremskridt efter operationen for blodprop i hjernen. Men at det også har været en hård tid for hele familien, ovenpå forskrækkelsen, er helt naturlig, selvom prins Joachim er suppet uden fysiske mén.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

Derfor er det formentlig endnu ekstra svært for prinsesse Marie at være væk fra familien, selvom hun har haft travlt og tankerne optaget andre steder. Så derfor skulle prinsessen bare skynde sig hjem til sine kære, som ventede på hende hjemme i Paris, hvor prins Joachim er begyndt i sit nyt job som militærattaché på Den Danske Ambassade.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden