Lørdag, 5. februar 2022 — af Ulrik Ulriksen

Det var ikke planen: Mary træder ud på slotspladsen og se hvem hun har med

Kronprinsesse Mary var begejstret, da Livgardens Musikkorps på Amalienborg Slotsplads leverede en smuk fødselsdagsudgave af ”Kronprinsesse Marys honnørmarch”. Efter musikken kom Mary ud af porten på kronprinsparrets palæ, og hun var i godt selskab.

Kronprinsesse Mary bliver fejret af høj og lav over hele landet, og på Amalienborg Slotsplads er kronprinsessen netop blevet fejret af Livgardens Musikkorps, der har leveret en blændende udgave af ”Kronprinsesse Marys Honnørmarch”.

I kronprinsessens honnørmarch er den australske folkemelodi ”Walzing Mathilda” flettet ind i musikstykket.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary overrasker

Den fine marchmusik og det skønne vejr samt de mange jublende danskere fik kronprinsesse Mary til at træde ud af porten på Frederik VIII’s Palæ.

Mary var i selskab med tre af kronprinsparrets fire børn - Christian, Isabella og Vincent - og Mary og børnene var alle klædt meget afslappet, hvilket tyder på, at der bliver hygget på den helt almindelige måde hjemme i palæet inden aftenens fødselsdagfest.

Kronprinsesse Mary med Christian, Isabella, Josephine og Vincent
Kronprinsesse Mary med Christian, Isabella, Josephine og Vincent
Foto: Jesper Sunesen

Det var en kæmpe overraskelse med kongelige på slotspladsen, da det ikke var planlagt på forhånd og derfor naturligvis ikke var blevet annonceret på forhånd via kongehusets hjemmeside.

Kronprinsfamilien i fin form

For de fremmødte på slotspladsen, heriblandt BILLED-BLADETs fotograf Jesper Sunesen, var det en skøn oplevelse at se en smilende og vinkende fødselsar sammen med børnene udenfor porten på slotspladsen.

Også for de mange andre på slotspladsen var det et kæmpe hit at se kronprinsessen på hendes store dag med privat 50-års fejring.

Senere på dagen er der privat fest i Frederik VIII’s Palæ, hvor Mary skal fejres af familie og venner.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden