Dette glæder Mary og Frederik sig til i de kommende uger

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Jesper Sunesen
For kronprins Frederik er der de næste par uger mange spændende oplevelser i vente, når han skal følge med i verdens største sportsbegivenhed. Også kronprinsesse Mary skal følge med, når det går løs

Kronprins Frederik har været nødt til at aflyse sin deltagelse ved De Olympiske Lege i Tokyo, Japan, da kronprinsen er nær kontakt til en person, der er smittet med corona.

Frederik og Mary må heppe hjemmefra

På grund af skærpede indrejsekrav ved De Olympiske Lege betyder det, at kronprins Frederik derfor ikke har mulighed for at rejse til Japan og være med til at heppe på de danske atleter ude på konkurrencestederne.

Det har han ellers været flittig til ved mange OL gennem årene.

Også kronprinsesse Mary har sammen med Frederik været til OL mange gange for at heppe på danske sportsudøvere, når de har kæmpet for medaljer til Danmark.

Lige siden De Olympiske Lege i Athen i 2004 har kronprinsparret i officiel regi været til sommer-OL hver gang.

Senest var de sammen til OL i Rio de Janeiro i 2016.

Denne gang følger kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og deres fire børn dog det hele hjemme fra Danmark.

Håber på medaljer

- De kommende uger ser jeg frem til, på afstand, at følge de danske atleters præstationer. Med et nyligt overstået fantastisk fodbold-EM og en dugfrisk andenplads til Vingegaard i Touren er der varmet godt op til nye store sportslige præstationer ved et spændende OL - lad os fortsætte den gode stime, og hive godt med metal hjem til Danmark, lyder det fra kronprinsen i et opslag på kongehusets Instagram-profil bare to dage før åbningsceremonien ved OL i Tokyo i Japan.

Jonas Warrer, kronprins Frederik og Sara Slott Petersen
Foto: Kaspar Wenstrup

Jonas Warrer, kronprins Frederik og Sara Slott Petersen

I forbindelse med åbningsceremonien den 23. juli i Tokyo i Japan kan Frederik og Mary og deres børn glæde sig til at se de fanebærerne Sara Slott Petersen og Jonas Warrer føre an, når det danske OL-hold går indmarch.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden