30. apr. 2022
Af Christinna Braun

Disse kongelige er prinsesse Isabella tættest på

Prinsesse Isabella har masser af kongelige kollegaer på sin egen alder.

Når prinsesse Isabella og hendes yngre søskende, prins Vincent og prinsesse Josephine, bliver 18 år, vil de ikke få apanage, som prins Christian kommer til at få. Prinsesse Isabella vil dog nok alligevel hjælpe prins Christian, så godt som hun kan, og til det er det godt at have nogle gode kongelige kollegaer.

Se billederne de kongelige, prinsesse Isabella er tættest på, i galleriet over artiklen.

Der er en lang række unge kongelige på samme alder som prinsesse Isabella. Senere i livet vil de måske finde samme fællesskab, som deres forældre har fået gennem årene.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har især et godt og varmt forhold til svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel samt norske kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.

Under coronakrisen ”mødtes” de tre kongelige par til digitale møder og talte både arbejde og privatliv. Læs mere og se billederne af deres digitale møder i linket herunder.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Victoria har kendt hinanden hele livet, og med tiden er deres partnere, kronprinsesse Mary og prins Daniel, også blevet gode venner og kongelige kollegaer.

Da herrehåndboldholdet spillede VM i januar 2021, var kronprins Frederik i telefonisk kontakt med kronprinsesse Victoria inden kampen, og det kom der nogle sjove billeder ud af.

Se dem i linket herunder.

Det gode bånd og forhold til kongehusene rundt omkring i verden og nok særligt i Europa er noget, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sætter stor pris på, og mon ikke de har fortalt deres børn om vigtigheden af netop dette.

Det er derfor utænkeligt, at prins Christian og prinsesse Isabella og deres små søskende ikke også får et godt forhold til de andre kongelige, som deres forældre har haft i så mange år.

Se billederne af de mange kongelige venner og kolleger, som prinsesse Isabella aldersmæssigt er tættest på, i galleriet over artiklen.

Læs mere om: