15. apr. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe gjorde lykke på Christianborg Slot

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/margrethe_1.jpg
Scanpix
Dronning Margrethe gjorde en fornem entré til gallataffel for det officielle Danmark i anledning af sin 75-års fødselsdag

Dronning Margrethe ankom alene med stil til gallataffel for det officielle Danmark i anledning af sin 75-års fødselsdag.

Dronningen måtte desværre undvære Prinsgemalen ved sin side, da han på grund af sygdom havde meldt fra til aftenen på Christiansborg. Hovedpersonen havde dog resten af sin familie omkring sig, og det varmede helt sikkert.

Dejlig stemning til galla for dronning Margrethe

Dronning Margrethe så fantastisk ud helt i rødt og så også ud til at møde op til sin store Christiansborg-fest med masser af overskud.

Dronningens søstre prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie virkede bestemt ligeledes glade ved ankomsten og parate til at fejre storesøster Margrethe.

I det hele taget var stemningen i top ved ankomsten til et arrangement af den fornemste slags med en menu, der bød på både fantastisk mad, skøn musik og et helt fantastisk selskab. På tallerkenerne var blandt andet helleflynder og oksemørbrad, og den fine musik blev serveret af Den Kongelige Livgardes Musikkorps.

Helle Thorning-Schmidt også solo

Dronning Margrethe var ikke den eneste, der ankom alene til gallataflet.

Også statsminister Helle Thorning-Schmidt måtte undvære sin mand, Stephen Kinnock, der var forhindret i at deltage, da han fører valgkamp i Wales.

GALLERI: De kongelige til gallataffel

Læs mere om: