Fredag, 10. april 2020 - af Trine Larsen

Dronningen før 80 års dagen: Føler mig ikke gammel

Dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe fylder på næste torsdag 80 år, men dronningen føler sig ikke som et gammelt menneske. Læs her, hvor meget majestæten spekulerer på alderdommen og hvordan majestæten ser fremtiden.

Dronning Margrethe fylder 80 år næste torsdag 16. april, og selvom dronning ikke helt selv kan forstå det, kan hun alligevel godt se, der er sket en vældig masse på de 80 år hun har levet. Alligevel føler dronningen sig ikke gammel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dét fortæller majestæten i et interview med ugebladet Alt for Damerne, som har talt med dronningen i anledning af den kommende fødselsdag.

På spørgsmålet om dronningen føler sig ung indeni, siger majestæten:

- Jeg føler mig i hvert fald ikke som et gammelt menneske. Jeg har aldrig spekuleret særlig meget over min alder. Den er jo ikke nogen hemmelighed. Alle her i landet ved, hvornår jeg er født, og det gør jo det hele meget nemt, siger dronningen til Alt for Damerne og fortæller, at nok er hun trods visse "gebrækkeligheder" sund og rask, men alligevel ser dronnigne en personlig udløbsdato.

- Jeg tror ikke, der er ti år foran mig. Det tror jeg ikke. Men det vil jo vise sig. Jeg føler ikke, at tiden går på hæld, men med en vis grad af realisme må man vel sige, at der er ikke ti år foran mig, siger dronningen og bedyrer, at den tanke tager hun stille og roligt.

  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden