27. maj. 2022
Af af

Dronningens stærke firkløver: Nu er rollerne fordelt

Profilerne er i de seneste år blevet skærpet betydeligt i det danske kongehus hos generationen lige efter dronningen. Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prins Joachim og prinsesse Marie har hver især fundet sig godt tilrette i deres kongelige roller

Hendes Majestæt Dronningen kan glæde sig over, at næste generation i det danske kongehus i den grad har fået styr på deres kongelige roller og hvad de kan bidrage med. I en alder af 82 år er dronningen stadig meget aktiv og har mange kongelige opgaver, men kræfterne er ikke de samme mere, og derfor er det uden tvivl en stor lettelse, at kronprins Frederik, 54, kronprinsesse Mary, 50, samt prins Joachim, 52, med hustruen, prinsesse Marie, 46, er med til at definere kongehuset på stærk vis.

Læs alt om det stærke firkløvers kongelige profiler, som de ser ud nu, øverst i artiklen. Tryk på den grønne firkant øverst til højre ved billedet for at læse hele teksten.

Uanset hvor forskellige kronprinsparrets og prinseparrets interesser ofte virker, har de alle fingeren på pulsen med, hvad der rører sig i samfundet og er blandt andet alle interesserede i store aktuelle emner som klima og bæredygtighed, nyere forskning og FN’s Verdensmål.

Kronprinsparret og prinseparret ser ud til at hvile i deres kongelige roller, som de ser ud i dag, men er selvfølgelig i en løbende udvikling, hvor der altid er plads til nye udfordringer og eventyr.

Støtten fra det kongelige firkløver kan dronningen dog uden tvivl regne med uanset hvad, der sker i deres liv.

Læs mere om: