Efter arvestid: Kæmpe opbakning til prins Gustav

Prins Gustav og prinsesse Benedikte

Prins Gustav og prinsesse Benedikte

Foto: Jesper Sunesen
Rettens afgørelse om, at prinsesse Benediktes søn er den retmæssige arving til Berleburg Slot har vakt enorm begejstring blandt danske royale fans.

Nyheden om, at appelretten i den tyske delstat Nordrhein Westfalen har afgjort, at prinsesse Benediktes søn, prins Gustav zy Sayn-Wittgenstein-Berleburg, er den retmæssige arving til Berleburg Slot og de tilhørende besiddelser har vakt kæmpe begejstring blandt danskerne.

På de sociale medier strømmer det ind med glade kommentarer og tilkendegivelser til prins Gustav.

”Stort tillykke”, ”Dejligt det bliver i familien” og ”Sikke en lettelse – stort tillykke” lyder bare nogle af de mange kommentarer, danskerne har skrevet til prins Gustav via BILLED-BLADETs facebookside.

Prins Gustav overtog driften af Berleburg Slot efter sin far, prins Richards død i 2017, og sidste år afgjorde Landbrugsretten i Bad Berleburg, at prins Gustav var den retmæssige ejer.

Et fjernt familiemedlem, prins Ludwig-Ferdinand, appellerede rettens beslutning, og sagen gik derfor videre til Nordrhein Westfalens Appelret. Sidstnævnte retsinstans har nu stadfæstet afgørelsen fra Landbrugsretten: Prins Gustav ER den retmæssige arving!

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Prins Gustav og hans familie har i mange år kæmpet for at få omstødt en del af et testamente fra prins Gustavs farfar, der pt. forhindrer prinsen i at blive gift med sin kæreste gennem flere år, forfatteren Carina Axelsson, da hun ikke er artisk og af adelig slægt.  

Denne sag er endnu ikke afgjort af retten.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden