Efter coronasmitte: Dem har prins Christian været sammen med

Prins Christian. 

Prins Christian. 

Foto: Hanne Juul
I forbindelse med pressemeddelelsen om prins Christians coronasmitte, oplyser kongehuset, hvem prinsen har været sammen de seneste dage.

Mandag eftermiddag meddelte kongehuset, at prins Christian er blevet testet positiv for COVID-19 efter et lokalt smitteudbrud på Tranegårdskolen i Hellerup. 

Derfor opholder prins Christian sig nu i isolation i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

Ikke været tæt på farmor

Prins Christian har kun været sammen med sine forældre og søskende og ikke været i kontakt med øvrige medlemmer af den kongelige familie i den seneste tid.
Det oplyser kongehuset i deres pressemeddelelse.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Både dronning Margrethe, der er 80 år og dermed i risikogruppen, og prinsesse Benedikte på 76 år befinder sig for tiden på Amalienborg. 
 
Derfor er det sikkert en lettelse, at prins Christian og de ældre medlemmer af kongefamilien ikke har været tætte på hinanden. 

Alle skal testes

Den normale procedure, når man har været tæt på en coronasmittet, er at blive testet, hvilket derfor nok også vil gælde for kronprinsfamilien.
 
Familien vil i de kommende dage opholde sig i isolation i Frederik VIII’s Palæ, indtil det efter de gældende retningslinjer igen er sikkert at afbryde isolationen.
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden