12. sep. 2021
Af Marianne Singer

Efter dejlig dag: Kronprins Frederik deler glædelig nyhed med familien

Kronprins Frederik ved dagens Royal Run. 
Kronprins Frederik ved dagens Royal Run.
Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har sammen med deres børn delt en dejlig nyhed efter et fantastisk Royal Run søndag.

Efter en helt igennem vidunderlig dag med en lang række højdepunkter har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen med deres børn søndag aften delt en glædelig nyhed.

Det skete kort efter, at kronprins Frederik løb over målstregen ved ti kilometer-løbet gennem København og Frederiksberg.

Rørt kronprinsfamilie

På et opslag på kongehusets Instagram skriver de, hvor rørte de er over den store opbakning ved årets Royal Run og afslører samtidig, hvornår næste års løbefest kommer til at finde sted.

"Vi er alle rørte over den store opbakning, der har været til Royal Run hele dagen. Det var værd at vente på ? Tak for en fantastisk dag – vi glæder os til næste år. Nærmere bestemt 2. Pinsedag til en ny omgang Royal Run. ⁣Nu skal fødderne op! - Kronprinsfamilien." skriver kongehuset på deres Instagram-profil med et billede af kronprinsfamiliens flotte medaljer fra dagens løb.

Bliver som før

Med den netop offentliggjorte dato fortsætter kronprinsfamilien traditionen med at afholde Royal Run 2. pinsedag, som det skete både i 2018 og 2019. Dermed kan deltagerne til næste år glæde sig til et dejligt sommerløb mandag den 6. juni.

Måtte aflyses

Første løb blev afholdt den 21. maj 2018, kort før kronprins Frederiks 50-års fødselsdag, mens andet løb fandt sted 10. juni 2019. Royal Run blev aflyst under pandemien i 2020 og i 2021 udskudt fra maj til 12. september.

Læs mere om: