14. maj. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Efter møde på Amalienborg: Mary står foran kæmpe udfordring

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
På et møde på Amalienborg i denne uge berørte kronprinsesse Mary og Mary Fondens direktør Helle Østergaard flere vigtige emner og projekter, som kan gøre en stor forskel for mange børn og deres forældre.

Kronprinsesse Mary og Mary Fonden har i den forløbne uge afholdt det årlige præsidiemøde, der fandt sted i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

Kronprinsesse Mary og Mary Fonden klar til nye udfordringer

Præsidiemødet er en mulighed for Mary Fonden til at give præsidiet et indblik i fondens arbejde og samtidig takke for deres store opbakning, tillid og tro på det arbejde, der udgøres på flere væsentlige indsatsområder.

På denne måde blev der naturligvis også rettet fokus mod de store og spændende udfordringer, Mary Fonden med de mange gode projekter står foran i dette år.

Mary Fondens direktør Helle Østergaard satte ord på fondens visioner til årets præsidiemøde, som repræsentanter for Tuborgfondet, Egmontfonden, William Demant Fonden, Ole Kirk’s Fond, TrygFonden, Det Obelske Familiefond, Oak Foundation, Remmen Fonden, Hempel Fonden og Østifterne deltog i de smukke rammer på Amalienborg.

Fortalte om fælles projekt

I år deltog til præsidiemødet desuden Michelle Kolls fra Familieambulatoriet på Hvidovre Hospital.

Hun fortalte om det store fælles projekt God start på familielivet – Sammen Uden Vold, der er et samarbejde imellem Mary Fonden, Amager- og Hvidovre Hospital, Dialog mod vold samt Østifterne.

Direktøren tog ordet

På Amalienborg-mødet sagde Mary Fondens direktør Helle Østergaard følgende:

“Når vi taler om vores indsatsområde "Vold i hjemmet" er Mary Fondens vision, at børn ikke skal vokse op med vold i familien. Og vi arbejder for, at kommende mødre og fædre skal bryde med volden så tidligt som muligt. Derudover vil vi bidrage til at gøre danskerne i stand til at genkende partnervold og turde handle på det, hvis de bliver vidner til det. Uanset om det er som familie, veninde, kollega eller nabo. Hvis vi som vidner tør række ud – tale om det, give støtte og pege på de tilbud, der findes – så kan vi gøre en stor forskel.”

Læs mere om: