Torsdag, 28. november 2019 — af Trine Larsen

Efter prins Joachims tv-succes - det skal der ske

prins Joachim
Foto: Martin Høien
Tv-serien, "Prins Joachim fortæller" sluttede i går på DRK, hvor sidste afsnit om symboler, satte punktum for en dundrende tv-succes med prinsen

Prins Joachims egen fortælling om Danmark og danskerne, som prinsen ser os, er blevet en dundrende succes for både DRK, men også for prins Joachim personligt og Nordisk Film Production, der står bag udsendelserne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I seks afsnit om Tro, demokrati, skole, grænser, lov og symboler har prinsen sat fokus på dét, der har rundet os som danskere og sat fokus på flere af de ting vi tager for givet og ikke rigtig tænker over i hverdagen, men som har stor betydning for hvem vi er og vores demokrati.

Fortalt på en måde, som alle kan forstå og som har fængslet både store og små. 

Serien har samtidig vist en - for mange - overraskende side af prins Joachim, der afslappet, glad, og dus med danskerne har taget seerne med storm. Fordi, han i udsendelserne er sig selv, Joachim, og ikke fremstår som dét han også er, prins Joachim. En titel og et ophav, prinsen hverken kan eller vil løbe fra, men som ofte sætter begrænsninger for hans udtryk og væremåde. Dét har han ikke behøvet tænke på i "Prins Joachim fortæller"-udsendelserne.

Prins Joachim
Fotograf Lars Skree, Klipper Marie Knapp Rønnest, Instruktør Jesper Grand, Producent Anna von Lowzow, Tilrettelægger Henrik Toubro, Prins Joachim,Lydmand Thomas Gulyas, og producer Marie Breyen 
Foto: Nordisk Film Production/Anna von Lowzow

Interesse fra udlandet

Selvom sidste afsnit blev sendt i går er det heldigvis ikke slut. For DRK har besluttet at genudsende udsendelserne i december, første afsnit sendes allerede 10. december.

- Vi er alle, også prins Joachim, meget, meget glade og stolte over, at udsendelserne er blevet så fint modtaget. Og der er også stor interesse fra udlandet, så det er dejligt, fortæller Anna von Lowzow, producent på tv-serien, som hun har tilrettelagt sammen med prins Joachim.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden