13. sep. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Efter rygoperation: Kronprins Frederik snart tilbage på job

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kronprins Frederik blev opereret for en diskusprolaps søndag den 2. september, og han har efterfølgende holdt en pause fra officielle opgaver. Ifølge kongehusets kalender er kronprinsen dog meget snart tilbage på job.

Kronprins Frederik forestår som protektor den officielle åbning af ITS World Congress Bella Center i København på mandag.

Det fremgår af kongehusets kalender med officielle opgaver. Den særlige opgave er den første for kronprins Frederik, efter at han søndag den 2. september blev opereret for en diskusprolaps. Siden har kronprins været tvunget til at holde pause fra sine arbejdsopgaver.

Kronprins Frederik i aktion

På mandag er kronprinsen altså tilbage i aktion i Bella Center. Det sker i forbindelse med, at Københavns Kommune den 17.-21. september er vært for den internationale kongres for intelligente transportsystemer, ITS World Congress.

Kongressen består af en udstillingsdel i Bella Center, demonstrationsprojekter med test af fremtidens ITS-løsninger, en række tekniske besøg og et fagligt program.

Frederik får travlt

Kronprinsen har i det hele taget en ganske travl tid foran sig efter sin opgave mandag i Bella Center. Ifølge kongehusets kalender er Frederik også på opgave tirsdag, når han taler ved DI’s topmøde ”Danmark på arbejde – flere hænder, flere hoveder”. Mandag den 24. september deltager kronprins Frederik i Speakers' Lunch og efterfølgende Delegations Tour i forbindelse med TechBBQ i Øksnehallen i København, og dagen efter er han æresgæst til fejring af Frederikshavns 200-års købstadsjubilæum.

Umiddelbart efter fejringen i Frederikshavn rejser kronprinsen onsdag den 26. september på en todages arbejdsrejse til Kina i forbindelse med Beijing Design Week.

Kronprinsesse Mary i Finland

I denne uge skulle kronprinsen have været spydspids for et erhvervs- og kulturfremstød til Finland.

Den rejse overtog kronprinsesse Mary dog, så kronprinsen kunne få tid til at komme sig oven på rygoperationen. Husk, at vi her på billedbladet.dk løbende bringer reportager fra kronprinsesse Marys arbejdsdage i Finland.

Læs mere om: