Onsdag, 8. februar 2023 — af Julie Nolsöe

Efter stor begivenhed i Danmark i dag: Det skal prins Joachim nu

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Kaspar Wenstrup
Prins Joachim har med stor fornøjelse deltaget i en vigtig lancering onsdag formiddag - men prinsens planer i Danmark er langt fra forbi

Prins Joachim har onsdag formiddag forestået lanceringen af Nationalt Forsvarsteknologisk Center.

Det var en begivenhed, som også har stor personlig interesse for prinsen, som længe har beskæftiget sig med området i sin stilling som forsvarsattaché.

Her leverede han en flot tale, som imponerede hele vejen rundt, inden han klippede den røde snor og dermed officielt indviede centret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sin tale kom prinsen ind på de forsvarsmæssige udfordringer, Danmark og Europa står over i disse år, og han lagde også vægt på, at timingen for NFC’s lancering er perfekt.

Lanceringen foregik på Aalborg Universitet, og efter de formelle forpligtelser og den formidable tale, løftede prinsen også sløret en smule for, hvad hans og familiens planer er for fremtiden.

Det kan du læse mere om lige her: 

Ingen adgang for pressen

Efter den storslåede indvielse af Nationalt Forsvarsteknologisk Center, hvor store dele af pressestablen var fremmødt, skal prinsen videre til endnu et arrangement - og denne gang har pressen ikke adgang.

Prins Joachim skal dog ikke langt for at nå sine næste planer, som også foregår i Aalborg.

Han skal nemlig deltage i en militærkonference på Hotel Hvide Hus, og det er nemt at forestille sig, at også denne begivenhed har stor interesse for prinsen i kraft af hans arbejde som forsvarsattaché.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden