Efter travl tid: Det kan kronprinsesse Mary nu glæde sig til

Kronprinsesse Mary.

Kronprinsesse Mary.

Foto: Martin Høien
Efter et travlt halvt år med udenlandsrejser, fejringer af store mærkedage og kongelige opgaver, der endelig kunne lade sig gøre efter endt pandemi, er kronprinsesse Mary nu klar til sommerferie sammen med børnene. Kronprins Frederik skal stadig på job med Tour de France de næste dage, inden han kan holde fri.

Efter et travlt halvt år kan kronprinsesse Mary nu begynde at nyde en dejlig sommerferie sammen med prins Christian, 16, prinsesse Isabella, 15, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på 11 år. 

Således havde kronprinsesse Mary i onsdags sin sidste officielle opgave, inden ferien, da hun besøgte projektet Boss Ladies i Mjølnerparken i København.

Kronprins Frederik har stadig meget at se til de næste dage med Tour de France i Danmark.

Tætpakket program

Kronprinsessen kan se tilbage på et spændende, men også meget tætpakket halvt år, efter at coronarestriktionerne blev ophævet i starten af året og mange officielle rejser og opgaver, der var blevet udskudt, nu pludselig kunne findet sted.

Derudover blev kronprinsessen også fejret igennem en hel uge i begyndelsen af februar, da hun fyldte 50 år.

Kort forinden deltog hun også, da dronning Margrethe blev fejret på officiel vis, dog i mindre grad end først planlagt på grund af pandemien, i anledning af hendes 50-års regeringsjubilæum. 

Veloplagt vært

I midten af februar var kronprinsesse Mary veloplagt vært under hertuginde Catherines officielle besøg i Danmark. 

Derefter har kronprinsessen været på officiel rejse til Bangladesh, sammen med kronprinsen været vært ved prinsesse Isabellas konfirmation i april og deltaget i to store erhvervsfremstød i juni i først Norge og derefter Holland. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Nyder Danmark

Hvad der helt præcist venter kronprinsfamilien af hyggelige planer i sommerferien er uvist. 

Det er dog efterhånden blevet en fast tradition, at kronprinsfamilien begynder deres sommerferie i det dejlige Sønderjylland på Gråsten Slot, hvor de tydeligvis føler sig godt tilpas og kan slappe fuldstændigt af.

I de naturskønne omgivelser er det ikke svært at få tiden til at gå med både udflugter i lokalområdet, ridning, tennis, en kølende tur i slottets pool og masser af leg i slotshaven. 

Under ferien kan kronprinsparret og deres to ældste børn også bruge den tid, der skal til, til at finde ud af, hvor Christian og Isabella skal starte i skole efter sommerferien. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden