14. jun. 2020
Af Trine Larsen

Efter turen med Wallenberg: Nu er familien samlet

Prinsesse Isabella og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik er nu igen samlet med familien og de er alle ankommet til Fredensborg Slot. Kronprinsen kom hjem til slottet med sin ældste søn ved siden af sig, mens kronprinsesse Mary kørte bagved med prinsesse Isabella på føresædet af bilen. Dermed er en dejlig weekend slut og et par dages oplevelser med Beha-familien ombord på Wallenberg-skibet forbi og hverdagen begynder igen

Efter at kronprins Frederik et par dage har sejlet med Beha-familien ombord på Wallenberg og besøgt danske kyster og bl.a. været på Læsø, gik kronprinsen lørdag morgen i land i Skagen. Og her ventede tilsyneladende kronprinsesse Mary og familien, der stødte til efter kronprinsessens besøg hos Naturkraft, udenfor Ringkøbing fredag.

Ihvertfald var familien samlet, da de i dag vente hjem til Fredensborg Slot sidst på eftermiddagen. Kronprins Fredeik sad ved rattet i sin egen bil, iført en blomstret sommerskjorte og smarte solbriller, og med prins Christian i afslappet t-shirt og attitude ved siden af sig på passagersædet og ihvertfald én af tvillingerne på bagsædet.

Prins Christian og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul

Kort efter kom kronprinsesse Mary kørende i sin bil og hun havde selskab af prinsesse Isabella, der sødt smilende, sad ved siden af sin mor i gul sommerkjole. Kronprinsesse Mary var afslappet i hvid skjorte og solbriller, på vej hjem til en eftermiddag i familiens skød, hvor de sammen kunne nyde det gode sommervejr og høre om alle kronprinsens oplevelser.

I morgen begynder skolen igen for de kongelige børn, men også kronprins Frederik og kronprinsesse Mary skal være klar til arbejde i den kommende uge. Bla. er de med sammen med dronning Margrethe, når majestæten tirsdag 16. juni endelig åbner den store portræt-udstilling, "Dronningens Ansigter" på Frederiksborg slot.

Læs mere om: