27. apr. 2022
Af Marie Krakau

Efter vidunderlig nyhed: Kærligheden sejrede for prins Gustav og Carina Axelsson, siger ekspert

Prins Gustav og Carina Axelsson
Prins Gustav og Carina Axelsson
Foto: Jesper Sunesen
Kongelig ekspert reagerer på nyheden om, at prins Gustav og Carina Axelsson nu endelig skal giftes.

Onsdag bekræftede det danske kongehus, at prinsesse Benediktes søn, prins Gustav, skal giftes med Carina Axelsson, som han har været kærester med i 19 år.

Et testamente og en arvestrid har gjort det svært for parret at blive gift, men efter stridigheder i retten, tilsmiler lykken nu parret, der d. 4. juni skal giftes i private rammer på Berleburg Slot i Tyskland.

Kongelig ekspert og hofreporter på BILLED-BLADET Marianne Singer kalder det den vidunderligste nyhed.

- Det er den vidunderligste nyhed, som vi har fået fra Berleburg i dag. Endelig sejrede kærligheden, siger Marianne Singer og fortsætter:

- Tænk at de har skulle vente så mange år på at blive gift. Det har været sådan en tung byrde for parret. De har ikke kunne lave et fælles hjem, og det må have været belastende.

Parret har bl.a. grundet testamentets karakter måtte leve separat i længere perioder:

- De har måtte leve separat i perioder, da testamentet har forbudt dem at leve sammen. Men nu kan Carina endelig flytte ind på slottet, hvor hun bliver slotsfrue, fortæller Marianne Singer.

- Nu kan de finde en helt anden ro i tilværelsen. Det må være den rene lykke, at de på den måde kan starte et helt nyt liv. De har jo været samme så længe, at de, selvom de først bliver gift nu, næsten allerede er som et gammelt ægtepar, siger Marianne Singer.

Læs alt om prins Gustav og Carinas kærlighedshistorie, og hvorfor det skulle tage 19 år, før de endelig kan blive gift, i BILLED-BLADET nr. 17, som er på gaden torsdag den 28. april.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb17-forsiderny_0.jpg

Læs mere om: