Tirsdag, 16. oktober 2018 - af Ulrik Ulriksen

Efterårshygge: Gense videoen med Mary, Frederik og børnene på tur i det fri

Gense den dejlige video med kronprinsparret, prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent, der hyggede sig i den smukke natur og fik en uforglemmelig oplevelse.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var sammen med deres fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent, på besøg i bygden Mikladal, hvor de fik en ret vild natur- og kulturoplevelse, som de nok sent vil glemme. Turen til bygden var et af højdepunkterne på kronprinsparrets officielle besøg til Færøerne.
   

Skønt gensyn

Nyd her et gensyn med kronprinsfamilien, som spadserede ned fra selve den højt beliggende bygd til klipperne ved vandet. Her kunne de nyde synet af statuen af Sælkvinden. Den smukke og mystiske sælkvinde optræder i et urgammelt sagn fra Færøerne. Mary, Frederik og børnene kravlede op på klippen med statuen for at se nærmere på værket. Foran statuen og med havet i ryggen stod de kongelige æresgæster kort, før de igen kravlede ned. For kronprinsparrets børn må det have været utroligt spændende at komme tæt på sagnfiguren ved det larmende hav.  

Glæd dig til BILLED-BLADET i denne uge

Husk at du i BILLED-BLADET i denne uge, torsdag den 18. oktober,  får en flot reportage fra kæmpe gallafest i Operaen med deltagelse af kronprinsparret, dronning Margrethe samt prinsesse Marie og prins Joachim. Du kan også glæde dig til et gemmehæfte med alt om britiske prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks romantiske bryllup i Windsor  

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden