Efterårshygge: Isabella og Christian løb en tur i skoven

Prins Christian og prinsesse Isabella nød en tempofyldt tur i skoven, da der var familieløb lige udenfor København. Nyd et gensyn med de to friske søskende, der med røde kinder fortæller om deres præstation på ruten i skoven.

Lørdag, 20. oktober 2018 - af Ulrik Ulriksen

Der var gang i den, da prins Christian og prinsesse Isabella sammen med deres forældre kronprinsesse Mary og kronprins Frederik deltog i et helt særligt familie-orienteringsløb i skoven nord for København.

Sådan får du BILLED-BLADETs T-shirt
Klik her og se vores fine sommertilbud!

Christian og Isabella i fin form

Prins Christian og prinsesse Isabella gjorde det rigtig flot på ruten. Især Christian løb stærkt. Både Christian og Isabella fortalte, mens deres forældre lyttede med, om deres fine præstation i orienteringsløbet i skoven.

Mary og Frederik til galla i Operaen

I denne uges udgave af BILLED-BLADET får du en fornem reportage fra kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks store galla-aften i Operaen, hvor de var i selskab med den øvrige, kongelige familie.

Vi stiller også skarpt på hertuginde Meghan af Sussex og prins Harry, som venter forårsbarn, og som forleden var med til prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks bryllup i Windsor.

Det romantiske royale bryllup kan du se dejlige billeder fra i det unikke gemmehæfte i BILLED-BLADET, som er på gaden netop nu.