14. okt. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Efterårshygge: Mary og børnenes spændende dag i Dyrehaven

Kronprinsesse Mary tog på en smuk efterårsdag alle fire børn med en tur i Dyrehaven i en helt særlig anledning. Nyd det skønne gensyn med de kongeliges tur til Dyrehaven sidste år.

På en af efterårets smukkeste dage sidste år tog kronprinsesse Mary sine og kronprins Frederiks fire børn med en tur i Dyrehaven nord for København. Kronprinsen var desværre ikke til stede, da sidste års Hubertusjagt blev afviklet i Dyrehaven nord for København. Kronprins Frederik var til IOC-møde i Lausanne i Schweiz.

Hyggede sig på balkonen

Mary og børnene hyggede sig fra start til slut på denne helt særlige dag i Dyrehaven med mange mennesker, rødklædte ryttere og flotte heste. Fra balkonen på Eremitageslottet havde kronprinsessen og prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent fin udsigt til den særlige hestesportsbegivenhed, der bød på masser af fart og tempo.

Se de nye billeder af Mary og børnenes dejlige efterårstur i Tivoli

Husk at du i denne uges udgave af BILLED-BLADET kan se de helt nye billeder og læse alt om kronprinsesse Mary og alle børnenes dejlige efterårstur i Tivoli for ganske nylig.

Læs mere om: