Eksklusive og søde nyheder og historier fra den kongelige uge der gik

Foto: Hanne Juul
Hvad er der sket i den kongelige uge der gik? Det kan du høre alt om i denne episode af "Danmarks royale podcast". Lyt med og hør unikke, søde og sjove historier fra de kongelige kulisser.

Listen to "Om Mary med børnene på skovtur og alle de andre kgl. historier fra kulisserne" on Spreaker.

Vores hofreportere er helt tæt på på kongelige, og nu fortæller de helt eksklusivt om de oplevelser, historier og nyheder de kommer hjem med, når de har været på arbejde med kronprinsesse Mary, kronprins Frederik, dronning Margrethe og alle de andre kongelige fra både ind- og udland. 

I denne episode kan du høre søde historier fra årets Hubertusjagt, hvor Mary havde prins Christian og prinsesse Josephine med. Og de to stod for et særligt sødt søskende-øjeblik, som du kan høre alt om i episoden. Du kan også høre om kronprinsparret, der har fejret jubilæum og en masse andre sjove, søde og unikke historier og nyheder fra ugen der gik i kongehuset. 

Rigtig god fornøjelse. Og husk at der altid udkommer et nyt afsnit med flere historer og nyheder fra den kongelige uge hver fredag eftermiddag. Du kan også lytte til podcasten og de tidligere episoder i iTunes eller på Spotify. Så kan du høre episoderne når du vil, og hvor du vil. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden