Søndag, 10. april 2022 - af Ulrik Ulriksen

Eksklusivt til BILLED-BLADET: Prinsesse Marie fortæller om vild udvikling

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Kaspar Wenstrup
Gennem sit arbejde som protektor for Folkekirkens Nødhjælp har prinsesse Marie fået mange stærke oplevelser over de seneste år.

Prinsesse Marie har siden 2011 været protektor for Folkekirkens Nødhjælp.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gennem sit arbejde som protektor for Folkekirkens Nødhjælp har prinsessen fået mange stærke oplevelser over de seneste år.

De mange vigtige og ofte emotionelt barske oplevelser har været med til at forme prinsessen som menneske.

Det erkender Marie blankt.

Prinsesse Marie har udviklet sig

Prinsesse Marie har faktisk udviklet sig vildt meget som menneske ved hjælp af de erfaringer, hun har gjort sig blandt andet gennem sit virke som protektor for Folkekirkens Nødhjælp.

- Jeg har oplevet en stor personlig udvikling. Det har givet mig så meget perspektiv på livet. Jeg har set, hvad der er menneskeligt muligt i situationer, der kan virke helt umenneskelige og umulige, siger prinsesse Marie i et eksklusivt interview med BILLED-BLADET, der var med prinsessen på arbejdstur til Cambodja i sidste uge.

For prinsesse Marie var det en ekstraordinær oplevelse at være i Cambodja, som hun første gang besøgte for ti år siden.

- Det har været et fantastisk gensyn at komme tilbage til Cambodja, som var det første land jeg besøgte som protektor for Folkekirkens Nødhjælp. Jeg blev meget rørt dengang. Jeg var slet ikke forberedt  – man er aldrig forberedt på det, man ser. Man kan sætte sig ind i programarbejdet, sætte sig ind i landets historie og tro, man er helt klar, men man er aldrig forberedt på det, man ser i virkeligheden, siger prinsessen og fortsætter.

Alt påvirker mig

- Jeg tror, at alt påvirker mig på sådan en rejse, og jeg har denne gang set rigtig  mange gode projekter, som jeg gerne vil fortælle om, og som har hjulpet og støttet rigtig mange mennesker især familier ud af dyb, dyb fattigdom, ekstrem fattigdom. Vores støttearbejde er meget, meget vigtigt i Cambodja.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden