3. jan. 2021
Af Marianne Singer

Elegant stil: Prinsesse Isabella i samme bluse som mor

Prinsesse Isabella.
Prinsesse Isabella.
Foto: Jesper Sunesen
Prinsesse Isabella bar under kronprinsfamiliens julefotografering den samme bluse, som også kronprinsesse Mary var smart i få uger forinden.

Ligesom sin mor kronprinsesse Mary, har også prinsesse Isabella, 13, en smart stil, der vækker opsigt.

Mor og datter deler endda så meget smag, når det kommer til tøj, at prinsesse Isabella flere gange tidligere har lånt fra kronprinsessens klædeskab.

Flot rullekravesweater

Således også i den dejlige julevideo, som kronprins Frederik og kronprinsesse Mary delte på kongehusets sociale medier kort før jul.

https://imgix.billedbladet.dk/kronprinsfamilien_december_2020_1.jpg
Foto: Kongehuset

Her er prinsesse Isabella flot i en hvid rullekravesweater, der ifølge Marystyleblog, er fra Zara, som også kronprinsesse Mary viste sig i, da hun i begyndelsen af november overrakte den prestigefyldte Magasin du Nord Fashion Prize 2020 i Kunsthal Charlottenborg i det indre København.

https://imgix.billedbladet.dk/20201105_hjp7030.jpg
Foto: Hanne Juul

Sød julehilsen

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine medvirkede alle i den skønne julevideo fra Amalienborg og Frederik VIII’s Palæ.

Kronprins Frederik førte ordet i videoen:

- I dag tænder vi det sidste lys i adventskransen, fordi det er fjerde søndag i advent. Det bliver en anderledes jul i år. Mange af os kan ikke fejre juleaften med dem, vi plejer at være sammen med. Uanset hvordan vi fejrer den håber jeg, at vi kan finde glæde de kommende dage. Pas på hinanden og husk på, at vi snart går mod lysere tider. Min familie og jeg vil gerne sammen sende de varmeste hilsner til alle, lyder det fra kronprinsen, og herefter lyder det i kor fra hele kronprinsfamilien:

Glædelig jul!

Læs mere om: