En helt særlig dag i Sydfrankrig: Prinsesse Marie og familien fik én på opleveren

Se også:

Prins Joachim, prinsesse Marie, prinsesse Athena, prins Henrik og prins Felix opholder sig i disse dage i Sydfrankrig, og fredag aften fik familien én på opleveren. Se mere i videoen herover.

Den danske kongefamilie har tilbragt mange skønne somre i sydfranske Cahors, hvor familiens elskede slot, Chateau de Cayx, ligger.

Men fredag aften fik prinsesse Marie sammen med prins Joachim og tre af parrets fire børn en oplevelse ud over det sædvanlige, da de var i byen.

Havde inviteret familien med

I sin egenskab af Særlig kulturrepræsentant i kulturafdelingen på Danmarks ambassade i Paris åbnede prinsesse Marie museet Henri Martin, som har været gennem renovering de seneste år.

Hun havde inviteret sin mand og børnene prins Henrik, prinsesse Athena og prins Felix med, for det var bestemt ikke en hvilken som helst udstilling, der nu kan opleves på museet.

Frem til marts 2023 kan man nemlig se en lang række af dronning Margrethes mange forskellige værker udstillet i Cahors.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Det betød rigtig meget for prinsesse Marie at være med til at åbne udstillingen, og for prins Joachim var det en sjov oplevelse at se sin mors værker, som han kender så godt, på en ny måde. Hør parret fortælle mere om den store oplevelse og kom med helt tæt på udstillingen i videoen herover.

Prins Joachim, prinsesse Marie, prins Henrik, prins Felix og prinsesse Athena
Foto: Hanne Juul

Prins Joachim, prinsesse Marie, prins Henrik, prins Felix og prinsesse Athena

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden