Endelig tilbage: Mary glæder sig

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Claus Fisker/Ritzau/Scanpix
For kronprinsesse Mary bliver det rart at være tilbage til en modebegivenhed sådan for alvor for første gang i længere tid. Det sker torsdag eftermiddag.

Kronprinsesse Mary overrækker torsdag eftermiddag Magasin du Nord Fashion Prize 2020 ved en begivenhed på. Charlottenborg i København.

Kronprinsesse Mary hylder dansk design

Det er på grund af corona-udfordringerne første gang i et stykke tid, at kronprinsessen i fysisk forstand deltager i en modebegivenhed med fokus på dansk design, som betyder så meget for Mary.

Formålet med Magasin du Nord Fashion Prize er at finde og promovere fremtidens danske modeskabere.

Bæredygtighed og etisk ansvar

I udvælgelsen af vinderen af hovedpræmien på 200.000 kroner lægger juryens 14 medlemmer vægt på en portofolio, der bærer præg af bæredygtighed og etisk ansvar samt forretningsidéer, innovation og originalitet i design. 

Magasin du Nord Fashion Prize blev lanceret i 2012 af Magasin du Nord Fonden, og kronprinsesse Mary har overrakt prisen med stor fornøjelse mange gange.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge er der fuld fokus på årets store royale prisfest med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik i hovedrollerne. 

Du får alle de bedste billeder og kan læse alt om en festlig aften både på og bag scenen til Kronprinsparrets Priser-showet i Værket i Randers.

Og så har prinsesse Marie sendt en rørende og hjertevarm hilsen til en helt særlig gruppe danskere.

Desuden kan du læse om parrene fra Landmand søger kærlighed, ligesom der er nyt om Vild med dans. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden