7. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Endelig tilbage: Mary klar til en helt speciel dag

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary byder morgendagen på en oplevelse af de ekstraordinære, og du kan følge med i det hele her på vores site.

Det bliver spændende for kronprinsesse Mary at besøge Holmegård Værk mandag, og det ventes at tiltrække stor opmærksomhed.

Det bliver skønt at se kronprinsessen i aktion på officiel opgave for kongehuset igen efter en længere periode med pause på grund af corona-krisen.

Mary er tilbage

Mary har under corona-krisen de seneste måneder arbejdet flittigt hjemme ligesom mange andre danskere, men nu skal hun altså ud på officiel opgave blandt danskerne, der naturligvis følger myndighedernes corona-retningslinjer.

Kronprinsessen skal indvie designmuseet Holmegaard Værk til den officielle åbningsceremoni mandag den 8. juni kl. 14, og det er noget Mary selv og mange andre glæder sig til.

Museumsdirektør for Holmegaard Værk og resten af Museum Sydøstdanmark, Keld Møller Hansen, er 100% klar til at tage imod kronprinsessen.

Vi glæder os

- Jeg kan ikke få armene ned af glæde over, at vi nu endelig kan få lov til at åbne Holmegaard Værk. Det er det øjeblik, vi har arbejdet målrettet hen imod de sidste to et halvt år. Vi glæder os til at vise Kronprinsessen og de inviterede gæster rundt i vores helt nye udstillinger, der skal forene det oprindelige og autentiske med det moderne og nyskabende. Det bliver i sandhed en stor dag i kunsthåndværkets ånd, siger museumsdirektør Keld Møller Hansen i en pressemeddelelse.

I forbindelse med det officielle indvielsesarrangementet 8. juni vil museet holde lukket for publikum hele dagen, og der vil kun være adgang til museet med en invitation. Det sker for at sikre, at myndighedernes krav om forsamlinger og afstand bliver overholdt.

Følge med lige her

Du kan se video og nye billeder af kronprinsesse Mary på Holmegård Værk her på vores website i morgen, når kronprinsessen altså gør comeback efter corona-pausen og for alvor går på banen på officiel opgave for kongehuset.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/nyforsidebb23_1.jpg

Læs mere om: