Fredag, 14. august 2020 - af Marianne Singer

Er du enig? Det siger danskerne om Frederik

Kronprins Frederik i "Kurs mod danske kyster".
Kronprins Frederik i "Kurs mod danske kyster".
Foto: Hannelore Dörner/TV 2
Det vælter ind med rosende ord og begejstrede kommentarer fra danskerne efter kronprins Frederiks medvirken i "Kurs mod danske kyster".

Kronprins Frederik er blevet udsat for en sand kærlighedsstorm, efter at danskerne torsdag aften kunne opleve ham på skibet Wallenberg sammen med Mikkel Beha Erichsen og hans familie. 

"Mega stolt over vores kronprins", "Han er en ægte guttermand", "Sej og ligetil", "Afslappet, humoristisk og helt nede på jorden", "Han bliver en fantastisk konge", "Totalt nede på jorden og ukrukket", "Et rigtigt mandfolk", "Han faldt bare helt naturligt ind i gruppen" og "Herligt at Frede var med på Dus" var blot nogle af de hundredevis af kommentarer, der strømmede ind på de sociale medier.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sommerflotte Frederik

Og kronprins Frederik var da også bare et herligt syn på skærmen, hvor han storhyggede sig i de uformelle rammer med blandt andet dykning, snak med de lokale, fiskeri og spændende besøg på forskellige øer. 

Undervejs i det populære TV2-program strålede en sommerflot kronprins Frederik af glæde med store smil og et dejligt glimt i øjnene og så ud til at være i sit helt rette element ude på havet. 

I denne uges BILLED-BLADET får du helt nye billeder og kan læse alt om kronprins Frederiks sejltur med Mikkel Beha Erichsen ombord på skibet Wallenberg. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden