Et flot par: Kongehusets nye billeder af prins Joachim og prinsesse Marie

Prins Joachum, prinsesse Marie

Prins Joachum, prinsesse Marie

Foto: Steen Brogaard
På falderebet til at prins Joachim og prinsesse Marie forlader Danmark for at flytte et år til Paris, har kongehuset udsendt nye, flotte billeder af parret..

Da prins Joachim for lidt over en måned siden fyldte 50 år, var dét en god anledning til at få taget nye officielle billeder af prinsen. Det var godt seks år siden, det sidst skete, og selvom årene hverken har sat sig spor på prins Joachim eller hans hustru, prinsesse Marie, skulle der nye til.

Fælles fodslag

De nye, flotte billeder er taget i Christian VIII's palæ, hvor parret engang havde lejlighed, og hvor de stadig har kontor, når de er i byen og varetager officielle pligter. 

Prins Joachim, prinsesse Marie
Foto: Steen Brogaard

Prins Joachim, prinsesse Marie

Og selvom de nye  fotos er taget i anledning af prins Joachims 50-års fødselsdag, så er prinsesse Marie naturligvis med på billederne. Hoffet udsendte også nogle flotte portrætter af prins Joachim, men det er billederne med prinsesse Marie ved prinsens side, der vækker opsigt. Ikke kun fordi billederne er taget af prinsen og prinsessen i det helt store galla-skrud, men også fordi samhørigheden, kærligheden og lykken, lyser ud af parret på de nye billeder, taget af fotograf Steen Brogaard.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Det er tydeligt, at prinsen og prinsessen store kærligheden til hianden er intakt, og at de i ægteskabet har fundet en samhørighed, som er sjælden, og som giver ro og glæde i udtrykket. De har fundet fælles fodslag på deres rejse sammen gennem livet, og glæden og stoltheden over hinanden kan tydeligt ses. 

Ranke og smukke, og fuld af lykke og stolthed står prinseparret sammen på billederne, nøjagtig som i livet.

 

Se alle de nye billeder i BILLED-BLADET, som er på gaden nu og læs også om prinsen og prinsessens nye liv i Paris, som de påbegynder om få uger.

 

  

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden