Familien støttede kærligt prins Joachim

Prins Joachim med hustruen prinsesse Marie og datteren prinsesse Athena.

Foto: Thomas Laursen

Prinsesse Marie, prinsesse Athena, prins Henrik og prins Felix støttede prins Joachim, da han kørte sit sidste motorløb, inden han holder en længere pause for at passe sin uddannelse i Paris.

Søndag, 4. august 2019 - af Laura Dalgård Hansen

Selvom prins Joachim måtte nøjes med en fjerdeplads til dette års Copenhagen Historic Grand Prix, havde prinsen masser at glæde sig over.

Ikke mindst havde han nogle hyggelige dage med prinsesse Marie og børnene, der var kommet til Bellahøj for at støtte farmand.

Derudover kunne han også glæde sig over at se vennerne og holdkammeraterne Oscar Davidsen Siesby og Martin Berner på podiet.

Oscar Davidsen-Siesbye kørte med Frank Biela og makkerparret sikrede sig en tredjeplads, mens Martin Berner og hans medkører Tom Kristensen kørte sig til en flot andenplads.

Prins Joachim holder pause fra motorsporten

- Det var smaddergodt. Simpelthen smaddergodt, sagde en glad prins Joachim efter løbet, hvor han lige akkurat ikke nåede en podieplads.

Derfor måtte han i år stå blandt publikum og hylde vinderne, men til gengæld var der både kys og kram fra familien, der alle havde en hyggelig weekend til det traditionsrige motorløb.

Få kongeligt krus med BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Dette års Copenhagen Historic Grand Prix er det sidste motorløb, som prins Joachim kommer til at køre i et stykke tid.

Snart begynder han på sin militære lederuddannelse i Paris, og der bliver derfor ikke tid til at pleje den store hobby, men den fartglade prins vender stærkt tilbage bag rattet.

- Nu er der dælme vinterpause. Jeg har meget andet, jeg skal koncentrere mig om det næste års tid, men derefter er der en sæson mere.

 

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Prinsesse Benedikte
Kronprinsesse Mary