Tirsdag, 30. marts 2021 - af Ulrik Ulriksen

Fantastiske optagelser: Mary til topmøde fra Amalienborg

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary har deltaget i topmøde, som afholdes virtuelt fra Mexico City.

Kronprinsesse Mary har deltaget i et topmøde, som afholdes virtuelt fra Mexico City, og kronprinsessen deltog hjemme fra sit kontor på Amalienborg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kongehuset har på de sociale medier lagt et par unikke optagelser op af kronprinsessen i aktion med sin tale til den virtuelle åbningsdebat.

Kvinders stemme i verden er omdrejningspunktet i disse dage, når beslutningstagere og aktører fra hele verden deltager i Generation Equality Forum, som afholdes virtuelt fra Mexico City frem til i morgen.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Kongehuset

Mary til topmøde

- Ved topmødet i går deltog Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen som Honorary Advocate for ‘Leaders for Generation Equality’ i åbningspanelet om kvindeligt lederskab og talte om vigtigheden af at sætte ind tidligt for at sikre større diversitet blandt ledere i verden og at flere kvinder får adgang til lederpositioner, hvilket bedre vil afspejle befolkningens sammensætning, lyder det i teksten til opslaget på kongehusets Instagram.

Generation Equality Forum er arrangeret af UN Women sammen med Mexico og Frankrig og markerer 25-årsdagen for Beijing-erklæringen, som er en global handlingsplan for ligestilling mellem mænd og kvinder.

Uddrag fra Marys tale

I optagelserne, som kan ses ved at klikke både en og to gange frem i opslaget nedenfor, vises et kort uddrag fra kronprinsesse Marys tale.

Derudover vises et billede, hvor Kronprinsessen overværer Finlands statsminister Sanna Marins tale ved åbningspanelet.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden