Onsdag, 22. juni 2022 - af Marianne Singer

Festlig aften i Skagen: Se chik prinsesse Marie ankomme med sus i skørtet

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Prinsesse Marie ankom smuk, sommerlig og smilende til et blæsende, men solrigt Skagen onsdag aften. Her var hun klar til at se på mesterværker på Skagens Museum.

Den friske vind sørgede for sus i skørterne og flagrende hår, da prinsesse Marie onsdag aften blev modtaget direktør for Skagens Museum, Lisette Vind Ebbesen, og kurator Mette Harbo Lehmann foran Skagens Museum.

Her var prinsesse Marie klar til at få en rundvisning i den fantastiske udstilling "Krøyer og Paris. Franske forbindelser og nordiske toner", som dronningen åbnede officielt i maj.

Se den søde video med prinsesse Maries blæsende ankomst i toppen af artiklen

Helt unikt

Udstillingen markerer afslutningen på et tre år langt forskningssamarbejde mellem franske Musée Marmottan Monet og Skagens Kunstmuseer med fokus på forbindelserne mellem Krøyer og de franske malere, som han mødtes med og blev inspireret af på sin tid; kunstnere som eksempelvis Jules Bastien-Lepage, Jean François Millet, Léon Germain Pelouse, Gustave Courbet og Claude Monet.

Torsdag venter der prinsesse Marie et spændende program, når hun som særlig kulturrepræsentant deltager i et stort dansk-fransk kunstseminar i Skagen og om aftenen helt unikt som den første kongelige i moderne tid holder en officiel båltale, hvilket sker i forbindelse med det traditionsrige Sankt Hans-arrangement ved Skagens vippefyr på Sønderstrand.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden