Fin overraskelse: Se hvem der overrakte blomster til Mary

Se også:

En høflig ung mand stod klar med blomster til kronprinsesse Mary, da hun ankom til markeringen af FN's Internationale Pigedag.

Når kronprinsesse Mary ankommer til officielle arrangementer, står der oftest en sød lille pige klar med en buket blomster til den kongelige gæst.

Men det var en dejlig overraskelse, at kronprinsessen netop på FN's Internationale Pigedag onsdag blev modtaget af en ung blomsterdreng.

Fik smilet frem

Og Christoffer Kirkebye-Hansen, der går i 3. G og er formand for skolens Make A Change-udvalg, der engagerer sig i sponsorbørn i Kenya, fik da også smilet frem hos kronprinsessen ved ankomsten til Nærum Gymnasium. 

På den måde var drengene fra start involveret, da kronprinsessen sammen med PlanBørnefonden markerede pigedagen på Nærum Gymnasium. 

Få rabat på BILLED-BLADETKlik og læs hvordan!

Andet år i træk

Det var andet år i træk, at kronprinsesse Mary deltog i markeringen, der denne gang satte fokus på pigers ret til uddannelse under temaet #GirlsnCrisis. 

Det store emne under arrangementet, som også mange af gymnasiets elever overværede, var, hvordan coronakrisen har forværret mange pigers situation rundt omkring i verden.  

Kronprinsesse Mary har igennem mange år været dybt engageret i kampen for kvinder og pigers rettigheder. 

Se videoen af Mary, der får overrakt den flotte buket, over artiklen. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden