Fødselsdagsvideo: Prinsesse Benedikte fortæller om et helt særligt år

Se også:

Prinsesse Benedikte fylder 74 år søndag den 29. april. I den anledning taler Ulrik Ulriksen med hofreporter Henrik Salling om fødselaren, som han for nylig interviewede på Amalienborg.
Prinsesse Benedikte, der runder de 74 år i dag, har vel aldrig været mere populær blandt danskerne end nu. Det og meget andet taler BILLED-BLADET's Ulrik Ulriksen og Henrik Salling om i denne udsendelse. Sidstnævnte har for nylig interviewet prinsessen i Christian VIII's Palæ på Amalienborg. Her fortalte Benedikte blandt andet om, hvordan hun i løbet af det seneste års tid efter sin mand prins Richards død i marts 2017 har søgt og fundet inspiration i sit arbejde og i mødet med danskerne.
 
 
 

Benedikte og hendes søstre

Vi kommer i programmet også ind på prinsesse Benediktes bånd til Berleburg i Tyskland og til sit Danmark samt på det nære forhold mellem Benedikte og hendes to søstre, dronning Margrethe og dronning Anne-Marie.
 
Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 
Husk at du kan få Henriks Sallings dugfriske interview med prinsesse Benedikte i BILLED-BLADET nr. 17, som er på gaden netop nu.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden