Mandag, 20. juni 2022 - af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Følelsesladet Mary om Herlufsholm-sagen: Er det deres sværeste udfordring som forældre hidtil?

Kronprinsesse Mary under doorstep-interviewet i Holland

Kronprinsesse Mary under doorstep-interviewet i Holland

Foto: Hanne Juul
Under et interview med kronprinsparret mandag svarede de på, hvordan de takler den svære udfordring som forældre.

Fredag udsendte kronprinsparret en opsigtvækkende melding på Kongehusets Instagram-profil, hvor de svarede på den kritik, de har mødt i kølvandet på Herlufsholm-skandalen.

Mandag satte kronprins Frederik og kronprinsesse så flere ord på sagen, da de under deres erhvervsfremstød i Holland stillede op til et ”doorstep”-interview med den danske presse.

Her spurgte BILLED-BLADETs reporter bl.a. ind til, om Herlufsholm-sagen er den sværeste udfordring for dem som forældre indtil nu. Til det svarede kronprinsesse Mary:

- Det er vigtigt, at vi som forældre viser vores børn, at man skal se en udfordring fra alle sider. At ja, der er én side af historien, som er forfærdelig, og som vi skal tage den skarpeste afstand til, men det er en hel historie, der skal belyses, og det er en vigtig læring for børn, at man ikke bare skal tage en beslutning på ét grundlag, lige meget hvor stærkt og rystende det er. Vi er nødt til at have hele billedet med, så vi sammen med vores børn kan tage den rigtige beslutning.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary kom også ind på, hvordan hele Herlufsholm-sagen har påvirket deres børn. Læs kronprinsparrets svar i artiklen her:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden