Første gang i lang tid: Frederik på farten i travlt København

Se også:

Kronprins Frederik vakte opsigt i indre København, da han tirsdag for første gang i lang tid var fysisk tilstede på en kongelig opgave og med inviteret presse.

Det var en veloplagt og engageret kronprins Frederik, der tirsdag eftermiddag deltog i lanceringen af Elements of AI, som er et gratis online kursus om kunstig intelligens udviklet af Helsinki Universitet og konsulenthuset Reaktor. 

Kronprinsen ved ankomsten til Industriens Hus tirsdag. 
Foto: Hanne Juul

Kronprinsen ved ankomsten til Industriens Hus tirsdag. 

Arrangementet fandt sted i Industriens Hus midt i det pulserende København, der ligesom det meste af Danmark samme dag var blevet åbnet yderligere efter coronanedlukninger.

Se den fine video, der viser kronprins Frederiks besøg øverst i artiklen

Måtte stoppe cykler 

Ligesom bilerne susede også masser af cykler afsted både ved kronprinsens ankomst og afgang.

Politiet måtte derfor lige stoppe de mange cyklister et kort øjeblik, så kronprinsen kunne stige ud af og ind i sin bil.

Kronprins Frederik på vej ud af bilen. 
Foto: Hanne Juul

Kronprins Frederik på vej ud af bilen. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Fornem ankomst 

Ved ankomsten blev kronprins Frederik modtaget i Industriens Hus af international direktør, Thomas Bustrup, DI, prorektor for forskning, David Dreyer Lassen, Københavns Universitet, og Finlands ambassadør i Danmark, Vesa Vasara.

Foto: Hanne Juul

I forbindelse med Finlands EU-formandskab i 2019 besluttede den finske regering at gøre online-kurset tilgængeligt på alle europæiske sprog for at udbrede kendskabet til kunstig intelligens.
Lanceringen af Elements of AI på dansk fandt sted i samarbejde mellem DI, Københavns Universitet og Finlands Ambassade i Danmark.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden