30. nov. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Første gang nogensinde! Det bliver den vildeste VM-gyser for Mary og Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Jesper Sunesen
Hele Danmark holder vejret mellem klokken 16.00 og 18.00, når de danske fodboldherrer spiller ”vind eller forsvind”-kamp mod de uberegnelige ”socceroos” fra Australien.

Der er så ufatteligt meget på spil rent sportsligt for det danske herrelandshold i fodbold i dag.

Klokken 16.00 fløjtes en livsvigtig VM-kamp i gang, og Kasper Hjulmands spillere står overfor en uberegnelig og dødsensfarlig modstander – Australien.

Det er første gang nogensinde, at Danmark i fodbold skal spille en helt afgørende kamp om avancement ved VM mod ”socceroos”, som det australske fodboldlandshold populært kaldes.

Ved VM i Rusland for fire år siden spillede Danmark 1-1 mod Australien i den anden af tre indledende gruppekamp ved slutrunden.

Dengang blev det først i runden efter Danmarks uafgjorte dyst mod Australien afgjort, om Danmark gik videre til VM-slutrundens knockoutfase.

Noget helt specielt for kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

I 2018 gik Danmark videre til ottendedelsfinalen, og det drømmer alle med et rød-hvidt fodboldhjerte også om i dag, men det kræver sejr.

For kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, der elsker både Danmark og Australien bliver det noget helt særligt at følge VM-kampen mellem deres to yndlingsnationer ved slutrunden i Qatar.

Kronprins Frederik hepper helt vildt på Hjulmands tropper - og mon ikke han håber ekstra meget på dansk VM-sejr, så han ikke bliver drillet af australske familiemedlemmer, når han ganske snart rejser til Australien med Mary og deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent for at nyde juleferien med kronprinsessens familie downunder.

KOM SÅ DANMARK!!!

Læs mere om: