Første gang nogensinde: Prins Christian havde en fest et helt særligt sted i Parken

Prins Christian

Prins Christian

Foto: Hanne Juul
Der var fuld damp kedlerne både på og omkring banen, da der var Champions League-fodboldkamp tirsdag aften i Parken. På tribunen var der masser af glade tilskuere – en af dem var kongelig.

Prins Christian elsker fodbold, så han var blandt de næsten 30.000 tilskuere, der havde fundet vej til Parken, da FC København spillede den første af to Champions League-kvalifikationskampe mod det tyrkiske mesterhold Trabzonspor. Det skriver Ekstra Bladet.

For første gang nogensinde blev 16-årige prins Christian spottet på et tilskuerafsnit, vi ikke har set ham på tidligere. 

Prins Christian på C-tribunen

Christian havde til kampen valgt at være placeret på en tribune, hvor man står op og lever lidt ekstra med i fodboldkampen i forhold til tilskuerne på VIP-tribunen.

Stemningen eksploderede et par gange i Parken, da FC København scorede til både 1-0 og 2-0, og prins Christian jublede naturligvis ligesom det meste af fodbold-Danmark over den flotte internationale præstation fra de danske mestre fra FCK. 

God kamp af landsholdsspillere

FC København endte med at vinde 2-1 og har nu et fint udgangspunkt før returkampen i Tyrkiet mod Trabzonspor, der har to danske landsholdsspillere på holdet.

Andreas Cornelius og Jens Stryger Larsen tørner således ud for Trabzonspor.

Prins Christian kunne fra sin plads på C-tribunen med de mange andre medlevende fans glæde sig over en fin præstation af de danske landsholdsspillere fra det tyrkiske hold samt over en flot europæisk indsats af FC Københavns spillere.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden