Første skoledag for prinserne Nikolai og Felix

Efter en lang sommerferie er det atter blevet skoletid for de to prinser Nikolai og Felix, der her forlader Krebs\' Skole med deres mor, grevinde Alexandra.
Efter en lang sommerferie er det atter blevet skoletid for de to prinser Nikolai og Felix, der her forlader Krebs' Skole med deres mor, grevinde Alexandra.
Foto: Hanne JuuL/BILLED-BLADET

Prins Nikolai og prins Felix indledte mandag skoleåret på Krebs' Skole i selskab med deres mor.

Mandag, 15. august 2011 - af Henrik Salling

Mens deres fætter prins Christian i fredags startede sin skolegang på Tranegårdskolen i Hellerup, blev det i dag på Krebs' Skole, at prinserne Nikolai og Felix indledte deres skoleår.

De to prinser blev ledsaget af deres mor, grevinde Alexandra, som efter en halv time igen kunne køre de to prinser hjem.

Men der var ikke udelt begejstring at spore hos prins Nikolai, som adspurgt ikke var specielt glad for igen at være tilbage på skolebænken.

Til gengæld kan han nu glæde sig over, at fransk, for hans vedkommende, er kommet på skoleskemaet. Prins Nikolai starter i 7. klasse.

- Vi har heldigvis en god lærer, sagde han.

Og så er det jo nok næppe så ringe, at have både sin mor, prins Joachim og prinsesse Marie i nærheden, når gloserne skal øves.

For Felix bliver der dog også tale om et nyt fag på skemaet.

- Jeg skal lære engelsk, men jeg kan godt noget i forvejen, fortalte Felix, som i dag startede i 3. klasse.