Tirsdag, 6. april 2021 - af Marianne Singer

Fornem ankomst: Flot Frederik indtog den røde løber

Kronprinsen ved ankomsten til Industriens Hus i København tirsdag. 
Kronprinsen ved ankomsten til Industriens Hus i København tirsdag. 
Foto: Hanne Juul
For første gang i lang tid stod kronprins Frederik igen på den røde løber, da han tirsdag var på officiel opgave i Industriens Hus i København.

Det var en veloplagt kronprins Frederik, der tirsdag eftermiddag ankom til Industriens Hus i det indre København.

Kronprins Frederik i Industriens Hus. 
Foto: Hanne Juul

Her var den røde læber rullet ud for dagens fornemme gæst, der kom for at deltage i lanceringen af Elements of AI, som er et gratis online kursus om kunstig intelligens udviklet af Helsinki Universitet og konsulenthuset Reaktor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Første gang i lang tid

Det var første gang siden november sidste år, at kronprins Frederik mødte fysisk op til et officielt arrangement, hvor også pressen var inviteret med.

Ligesom resten af Danmark har nemlig også den kongelige families planer og kongelige opgaver været påvirket kraftigt af coronasituationen. 

Kronprinsen blev modtaget af international direktør Thomas Bustrup, DI, prorektor for forskning David Dreyer Lassen, Københavns Universitet, og Finlands ambassadør i Danmark, Vesa Vasara.
Foto: Hanne Juul

I forbindelse med Finlands EU-formandskab i 2019 besluttede den finske regering at gøre online-kurset tilgængeligt på alle europæiske sprog for at udbrede kendskabet til kunstig intelligens.

Lanceringen af Elements of AI på dansk finder sted i samarbejde mellem DI, Københavns Universitet og Finlands Ambassade i Danmark.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden