Fornem ankomst: Mette Frederiksen tog imod Mary

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Lars H. Laursen
Det var en veloplagt statsminister Mette Frederiksen, der tirsdag eftermiddag tog imod kronprinsesse Mary i forbindelse med et stort topmøde.

Det var to stærke og stilfulde kvinder, der tirsdag eftermiddag fulgtes ind til Dansk Industris årlige topmøde i København.  

Således var det statsminister Mette Frederiksen, 42, der stod klar til at tage imod kronprinsesse Mary, 48, da hun ankom til Industriens Hus, der ligger lige ved siden af Rådhuspladsen.

Med til at byde kronprinsessen varmt velkommen var også Thomas Bustrup, International direktør i Dansk Industri og formand for Dansk Industri, adm. direktør for Cowi, Lars-Peter Søbye.

Holder tale

Under topmødet holder kronprinsesse Mary en tale og uddeler DI Prisen 2020, der har gjort en særlig indsats inden for grøn omstilling.

Normalt har der været godt 1.000 erhversledere, ministre og andre beslutningstagere samlet til mødet.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Færre deltagere

Men på grund af den aktuelle coronasituation vil der i år kun være 50 deltagere tilstede i salen, primært fra DIs hovedbestyrelse, der består af erhversledere fra store og små virksomheder.

Virksomhedslederne mødes under topmødet for at lytte til blandt andet statsminister Mette Frederiksen, kronprinsesse Mary og formand for EU-kommissionen, Ursula von der Leyen, og drøfte og snakke om tidens aktuelle udfordringer som coronakrisen, klimaudfordringer og hvordan vi får genstartet Danmark. 

Kronprinsesse Mary blev taget godt imod af blandt andet statsminister Mette Frederiksen.
Foto: Lars H. Laursen

Kronprinsesse Mary blev taget godt imod af blandt andet statsminister Mette Frederiksen.

Kronprinsesse Mary. 
Foto: Lars H. Laursen

Kronprinsesse Mary. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden