Mandag, 2. november 2015 — af af Ulrik Ulriksen i Sydafrika

Forsinket kronprins Frederik afløst i Sydafrika

Kronprins Frederiks fly fra London til Sydafrika var forsinket på grund af tåge.
Kronprins Frederiks fly fra London til Sydafrika var forsinket på grund af tåge.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Kronprins Frederik var forsinket på sin rejse til Johannesburg, så minister Eva Kjer Hansen måtte agere stand in.

Ved mandagens store konference i Johannesburg i forbindelse med det danske erhvervsfremstød i Sydafrika skulle kronprins Frederik på talerstolen og åbne begivenheden. Kronprins Frederik var dog blevet forsinket på den lange flyvetur fra København over Heathrow i London og videre til Johannesburg i Sydafrika.

Kronprins Frederik forsinket på grund af tåge i England

Tåge over London betød, at kronprins Frederik og erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen måtte ændre flyplaner og derfor ankom et par timer senere end planlagt.

Miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen tog derfor over og holdt dagens første tale på erhvervskonferencen.

- Kronprinsen og ministeren er blevet forsinket, men de er på vej. De kommer senere i dag. Vejret i London er ikke ligeså godt som her i Johannesburg. Derfor blev de forsinket. Jeg håber, vi får en god konference, sagde Kjer Hansen blandt andet.

Legede med Duplo

Inden Eva Kjer Hansen ankom til konferencecentret Turbine Hall, var hun stand in for kronprinsen, der desværre ikke kunne nå sit besøg hos sydafrikanske børn i Lego Foundation i Johannesburg-forstaden. Kjer Hansen tog over med stor entusiasme og legede med Duplo-klodser med børnene fra mindre bemidlede hjem.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden