Tirsdag, 29. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

Frederik havde en helt fantastisk dag med fodbold-drengene

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Der var fuld fart på, da kronprins Frederik gik på banen i Helsingør, hvor han trænede en flok fodbolddrenge i forbindelse med et helt særligt Red Barnet-projekt. Kronprinsen var også på banen med et par herrelandsholdsstjerner.

Kronprins Frederik og fire stjerner fra herrernes fodboldlandshold besøgte i dag i Helsingør det såkaldte ”Plads til Alle”-projekt. Projektet er et samarbejde mellem Red Barnet, DBU og Helsingør Kommune, der har fokus på at hjælpe børn med at blive inkluderet i fritidslivet, for eksempel en fodboldklub, i Danmark.

Frederik og Christians Eriksen i aktion

Kronprinsen og landsholdsspillerne Christian Eriksen, Simon Kjær, Pione Sisto og Kasper Schmeichel ankom sammen til træningen med de forventningsfulde drenge. Frederik og de fire fodboldstjerner var i fin form, og det var de friske børn så sandelig også. Inden træningen gik i gang, var der highifive kronprinsen og fodboldheltene samt de små drenge imellem, og derefter gik træningen i gang. Der var både drible- og skudtræning på programmet, og kronprinsen roste alle de unge talenter for at give den gas og være gode kammerater.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Kronprinsen skrev autografer

Efter træningen gav Frederik autografer til alle interesserede drenge, og det samme gjorde landsholdets superstjerne Christian Eriksen og hans tre holdkammerater, Schmeichel, Kjær og Sisto, der også stillede op til selfies. Frederik fik sig desuden en god snak med landsholdsspillerne, som han allerede havde mødt tidligere på dagen.

 

De danske stjerner fik besøg

Kronprinsen var inden drenge-træningen i forbindelse med ”Plads Til Alle”-projektet et smut forbi Helsingør-træningslejren, hvor Danmarks herrelandshold i fodbold er ved at forberede sig til VM-slutrunden i Rusland. – Det er altid rart at få besøg af kronprins Frederik. Det var vi glade for, sagde Christian Eriksen om det royale besøg.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden