Onsdag, 28. oktober 2020 - af Marianne Singer

Frederik hyldes stort: Alletiders kronprins!

Kronprins Frederik.

Kronprins Frederik.

Foto: Martin Høien
Kronprins Frederik får masser af rosende ord på de sociale medier, efter at han holdt en flot tale hjemme fra Amalienborg.

Ligesom kronprinsesse Mary gør også kronprinsen en stor indsats for at sætte fokus på FN's verdensmål, der inden 2030 skal gøre verden til et bedre sted.

Det skete endnu engang i går, da kronprinsen holdt en flot tre minutter lang tale på flydende engelsk i forbindelse med uddelingen af P4G-partnerskabsprisen 2020.

Beundring og respekt

Talen, som han holdt hjemme fra Amalienborg, fik efterfølgende masser af ros på kongehusets sociale medier.

Og det både fra ind- og udland. 

"Masser af beundring og respekt for kronprins Frederik!", "Som altid en rigtig flot tale af HKH Kronprinsen - dygtig og engageret" og "Vi er så stolte af at have sådan en dygtig, arbejdsom, god familiefar mm. Danmark har alletiders Kronprins" er blot nogle af de mange positive kommentarer om kronprins Frederik på kongehusets Facebook og Instagram. 

Med Mary til topmøde

P4G - Partnerskab for grøn vækst og de globale mål 2030 - er et globalt initiativ, der har til formål at fremskynde gennemførslen af FN’s Verdensmål og Parisaftalen gennem offentlig-private partnerskaber.

Danmark står bag P4G, som blev lanceret i 2017 ved FN’s generalforsamling, og det første P4G-topmøde blev afholdt i København i oktober 2018.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Deltagere fra hele verden

Prisuddelingen P4G-partnerskabsprisen 2020 blev uddelt ved et virtuelt arrangement, hvor tusindvis deltog fra hele verden.

I talen sagde kronprins Frederik blandt andet om prismodtagerne:

- De er rollemodeller for de mange partnerskaber, som vi har brug for i overgangen til en grøn økonomi.

Uddelt flere priser

I alt blev der uddelt seks partnerskabspriser: prisen for det bedste partnerskab indenfor vand, energi, landbrug og fødevarer, byer og cirkulær økonomi samt prisen for det overordnede bedste partnerskab.

Blandt vinderne var FINISH Mondial, der sikrer sanitære forhold til mere end fem millioner mennesker.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden